Magenta

Направете ја вашата идеална комбинација од мобилни услуги, интернет и MaxTV.

Летна Промоција Три пати повеќе интернет, каде и да сте

Ова лето, одберете Magenta 1 и добијте три пати повеќе промотивен мобилен интернет на првата 5G мрежа во Македонија. Патувате во странство? Не грижете се. Со Magenta 1 добивате и три пати повеќе интернет во роаминг. Активирајте Eкстра придобивка без дополнителен надомест, преку Telekom MK апликацијата и сурфајте безгрижно во странство.

Промотивниот мобилен интернет вклучен во тарифите важи за сите нови и за сите постојни корисници на мобилните услуги Magenta 1 S и M што ќе склучат договор за лојалност во промотивниот период и е достапен 24 месеци со активна е-сметка. Екстра придобивката интернет во роаминг сега е промотивно достапна со три пати повеќе интернет и важи за корисниците на Magenta 1 M и Unlimited. Екстра придобивките се промотивни и подлежат на промени во зависност од актуелните услови и понуди на пазарот. Mожат да се избираат и активираат месечно, преку апликацијата Telekom MK. Избраната екстра придобивка важи 30 дена по активирањето. По истекот на овој период, можете да ја активирате истата, или да изберете нова.

1 GB 3 GB
за само
499 денари

Ви треба уште повеќе интернет во роаминг?

Активирајте Интернет Балкан пакет и сурфајте безгрижно и во роаминг сега со три пати повеќе интернет.

Дополнителниот пакет Интернет Балкан е промотивно достапен за само 499 денари со вклучени 3 GB интернет во роаминг и важи 30 дена од активирањето. Достапен е за користење во Албанија, Бугарија, Грција, Косово, Турција, Хрватска, Црна Гора и Србија.

Попуст на месечната претплата

Со две или повеќе мобилни линии

Најстабилниот интернет

за најбрзо и најбезбедно сурфање

Богати ТВ содржини

до 150 TV канали, ТВ-тека и видеотека

Смартфони по супер цени

со фамилијарниот буџет достапен
само за Magenta 1 корисници

Предности за мобилни услуги

Уживајте во неограничената комуникација и супер брзиот мобилен инетрнет каде и да сте.
Колку повеќе мобилни линии имате, толку поголем Фамилијарен буџет за купување на вашиот нов мобилен телефон добивате.

СЕКОЈ МЕСЕЦ
ЕКСТРА ПРИДОБИВКИ

Со Magenta 1 секогаш добивате повеќе – секој месец, преку апликацијата Telekom MK изберете Екстра придобивка според вашите потреби и активирајте ја без дополнителен надомест.
Екстра придобивките се достапни за корисниците на Magenta 1 коишто имаат активиранo е-сметка.

Предности за фиксни пакет услуги
на Magenta 1

Сурфајте од дома со најстабилниот фиксен интернет сега со брзини и до 100/100 Mbps.

Уживајте во безгрижен и неограничен интернет. Одберете ја понудата којашто Вам најмногу Ви одговара.

Со Magenta 1 следете ги сите натпревари од UEFA Champions League и UEFA Europe League во висока резолуција. Опуштете се со огромниот избор на филмови и не пропуштајте никогаш ништо со најдобрата интерактивна телевизија на сите екрани.

Секој месец можете да активирате и дополнителни пакети и да го зголемите изборот на ТВ канали.

Често поставувани прашања

Magenta 1 е комбиниран пакет, кој се состои од фиксни и мобилни услуги, интернет пристап и дигитална телевизија, овозможени преку мрежата на Македонски Телеком, и е достапен во следниве тарифни модели:
Magenta 1 мобилни услуги S, Magenta 1 мобилни услуги М, Magenta 1 мобилни услуги Unlimited, Magenta 1 фиксни услуги S, Magenta 1 фиксни услуги М, Magenta 1 фиксни услуги L, Magenta 1 MaxTV S, Magenta 1 MaxTV M, Magenta 1 MaxTV L.

Минимален сет на услуги кои треба да ги одберете како составен дел од Magenta 1 пакетот се 1 мобилна линија + 1 интернет опција. Можете да ја одберете било која комбинација на мобилни услуги, интернет и ТВ од опциите S, M или L.
Повеќе информации, карактеристики и услови за користење на Magenta 1 пакетот прочитајте тука.

Можете да додадете до 5 мобилни линии во вашиот Magenta 1 пакет.

Да. Доколку веќе користите било која од услугите на Македонски Телеком, на пример само фиксен телефон, само интернет, само телевизија или пак само мобилни услуги, може да ги споите во еден Magenta 1 пакет и ќе добиете попуст на претплатата и поволности кои ги добиваат само корисниците на Magenta 1.

На страницата за Препорачана понуда, или по завршување на чекорите на страницата Состави сам, појдете на секцијата “Сакам да нарачам”. Тука можете да поднесете барање за Magenta 1 пакет по што ќе ве контактираме во најбрз можен рок. Дополнителни информации можете да најдете на страницата Magenta 1. Повеќе информации за онлајн нарачките на следниот линк.

Екстра придобивките се збир од поволности достапни за Magenta 1 мобилните корисници за избор секој месец бесплатно. Magenta 1 корисниците на мобилни услуги можат да изберат по една Екстра придобивка месечно по мобилен број, согласно своите потреби. Екстра придобивките се избираат и активираат преку Telekom MK апликацијата, без дополнителен надомест. Повеќе околу Екстра придобивките кои се достапни за активирање на следниов линк.

Екстра придобивките се достапни за Magenta 1 корисниците кои имаат активиранo е-сметка.

Екстра придобивките можат да се активираат само преку Telekom MK апликацијата, во делот Достапни пакети, со избирање на полето Екстра придобивки. Избраната Екстра придобивка важи 30 дена по активирањето. По истекот на овој период, можете да ја активирате истата, или да изберете и активирате нова придобивка. Екстра придобивките се промотивни и подлежат на промени зависно од актуелните услови и понуди на пазарот.