ВИСТИНСКА ПРИЛИКА ЗА ИСКУСНИ СПОДЕЛУВАЧИ

Со новата подобрена Пензионер тарифа, сурфајте безгрижно и споделувајте на вашиот нов смартфон без да се грижите за дополнителни трошоци од интернет! Покрај вклучениот мобилен инернет, опуштете се со неограничени минути со корисниците во Пензионер заедницата, како и вклучени минути и SMS пораки кон сите домашни мрежи – по цена од само 299 денари/месечно.

 • 1GB мобилен интернет

  Дополнителни 500 MB мобилен интернет можат да се користат во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

 • Неограничени минути за разговори со сите корисници на Пензионер тарифата
 • Вклучени 200 минути за разговори кон сите домашни мрежи

  Вклучените минути можат да се користат во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

 • Вклучени 200 ЅМЅ пораки кон сите домашни мрежи

  Вклучените SMS пораки можат да се користат во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

 • Голем избор на телефони по супер цени во Доверба 24

Нема повеќе високи сметки од мобилен интернет! Со вашата нова Пензионер тарифа опуштете се со вклучениот мобилен инернет, а по искористувањето нема да генерирате дополнителни трошоци од мобилен интернет, бидејќи услугата се прекинува. Доколку повторно сакате да користите мобилен интернет, активирајте дополнителен интернет пакет со валидност од 30 дена!


АКТИВИРАЈТЕ ЈА НОВАТА ПЕНЗИОНЕР ТАРИФА И КУПЕТЕ СМАРТФОН ПО ПРОМОТИВНА ЦЕНА

TCL 20L

960
ден. x12 рати

XIAOMI REDMI 9AТ

434
ден. x12 рати

MOTOROLA MOTO E40

698
ден. x12 рати

Дополнителни информации за Пензионер тарифниот модел:

 • Вклучениот мобилен интернет 1 GB е достапен со користење е-сметка. Во спротивно корисниците имаат на располагање 500 MB мобилен интернет месечно;
 • По надминување на вклучениот интернет услугата се прекинува и корисникот не може да користи мобилен интернет сѐ додека не активира дополнителен интернет пакет;
 • Цена за минута разговор и SMS порака по надминување на вклучените – 5,9 денари;
 • Интервалот на тарифирање разговори е на минута.
 • За да ја користите тарифата Пензионер, потребно е само да појдете до најблиската Телеком продавница и да приложите пензиски чек. Еден пензионер може да склучи само еден постпејд договор на овој тарифен модел.
Десктоп верзија