Прославуваме 10 години MaxTV

Во ноември годинава прославуваме 10 години постоење на најдобрата интерактивна дигитална телевизија – MaxTV!

Прославуваме 10 години дружење со нашите корисници и многу забавни моменти и уживање со ексклузивни и атрактивни содржини за секој член од семејството.

Ви се заблагодаруваме за лојалноста сиве овие години и ви подаруваме 10 GB мобилен интернет и HBO пакет.

Подаруваме HBO пакет за сите корисници на MaxTV!

Активирајте го вашиот подарок директно преку MaxTV менито, преку Мој телеком, или пак со јавување на 122 и уживајте во ексклузивните филмски содржини бесплатно достапни до 08.01.2019 година

Корисниците кои веќе го имаат активирано HBO во нивниот MaxTV пакет ќе можат да ги следат овие ексклузивни содржини без дополнителен надомест за време на промотивниот период до 08.01.2019 година.

Промоцијата е достапна ограничен временски период и важи за сите приватни и деловни MaxTV корисници.

Подаруваме 10 GB мобилен интернет на сите постпејд корисници!

Активирајте го подарокот од 10 GB мобилен интернет и уживајте во безгрижното сурфање цел месец!

Приватните постпејд корисници можат да го активираат роденденскиот интернет само преку Телеком МК апликацијата, а деловните постпејд корисници со јавување во Бизнис контакт центарот на 120.

Промоцијата е достапна ограничен временски период и важи за сите приватни постпејд корисници, како и за деловни корисници на Magenta 1 Business или Business тарифните модели.

Промотивниот интернет е достапен 30 дена по активирањето.

pageArea reserved, leave empty!!!