Информации

25.03.2010

Податоци за квалитет (2009 година)

Податоци за квалитет на изнајмени линии <a href="h

24.03.2010

Роман на годината 2009 и оваа година поддржан од T-Mobile

На 23 март, во Александар Палас се одржа манифестацијата - свечено доделување на наградата за најдобар роман во 2009 година – „Роман на годината“. Оваа награда, која е единствена за роман

11.03.2010

MaxTV со превод на јазик по ваш избор

Од 11ти март, корисниците на MaxTV имаат можност голем број од телевизиските канали да ги следат со превод на јазик по сопствен избор. Преку далечинскиот управувач, со притискање на копчет

14.02.2010

Со поддршка на Македонски Телеком се оддржува струмичкиот карневал

Традиционално, со маскембалот во хотелот „Сириус“ и со изборот на принц и на принцеза на струмичкиот карневал, на 13ти февруари (сабота) беше означен почетокот на петдневната карневалска фешта во г

11.02.2010

Интернет со брзина на светлината, три месеци без доплата!

Т-Home подготви неверојатна понуда која на корисниците им овозможува да ги почувствуваат привилегиите од светската револуционерна технологија – оптика до домот. Заинтересираните корисници ќе можат

Десктоп верзија