Информации

29.01.2010

MaxTV за бизнис корисници

Отсега, MaxTV достапeн и за сите бизнис корисници со повеќе од 80 ТВ канали со дигитален квалитет на сликата, неограничениот пристап до над 250 содржини во видеотеката и единствените карактеристики

28.01.2010

Поради хаварија на сателит недостапни дел од ТВ каналите

Поради хаварија на сателитот Eutelsat W2, корисниците на MaxTV не се во можност да следат дел од каналите од нашата понуда кои ги добиваме преку овој сателит. Техничките екипи на Eutelsat W2 засиле

15.01.2010

MaxTV со превод на македонски јазик

Телевизиските канали достапни преку MaxTV пакетите на Македонски Телеком Fox Life, Fox Crime, Discovery Channel, Discovery travel & Living, Animal Planet од 15 јануари, комплетно или во дел од

13.01.2010

Со поддршка на Македонски Телеком, започна Вевчанскиот карневал

Со забава на импровизираниот саем за алтернативен туризам и со настапите на Владо Јаневски, Влатко Стефановски и српската група „Рибља чорба“, на 12 јануари започна традиционалниот Василичарски кар

13.01.2010

За интернет корисниците лаптоп по исклучителни цени

Два типа на преносни (лаптоп) компјутери по исклучително поволни цени е новата понуда на од Македонски Телеком за сите свои интернет корисници, вклучувајќи ги и оние кои ги користат пакетите намене

Десктоп верзија