Информации

22.11.2021

Македонски Телеком продолжува со градење на 5G мрежата

Македонски Телеком продолжува со модернизација на мобилната мрежа и замена на опремата со најнова технологија

22.10.2021

Со континуирана модернизација на мобилната мрежа Телеком се подготвува за 5G

Македонски Телеком продолжува со модернизација на мобилната мрежа

17.09.2021

Продолжува модернизацијата на мобилната мрежа на Телеком

Ги известуваме корисниците дека заради уште подобро корисничко искуство, продолжуваме со модернизација на мобилната мрежа.

27.08.2021

Исплата на дивиденда

Собранието на Македонски Телеком АД – Скопје, на својата годишна седница одржана на ден 17.06.2021 година, ја усвои Одлуката за исплата на дивиденда на Друштвото за 2020 година и утврдување на дивиденден календар.

13.08.2021

Модернизација на мобилната мрежа

Ги известуваме корисниците дека заради уште подобро корисничко искуство, во наредниот период ќе се врши модернизација на мобилната мрежа на Македонски Телеком.

123 ... 101
Десктоп верзија