Информации

28.05.2019

Телеком и партнерот Microsoft предводници на cloud иновации

Cloud услуги за големи корисници за поефикасно работење и раст на бизнисот

25.04.2019

Реновирана Телеком продавницата и во Гевгелија

Попуст до 6.000 денари за купување смартфон за корисниците на Smart M и Magenta 1 M тарифите.

15.03.2019

Отворена втора реновирана Телеком продавница во Тетово

Попуст од 3.000 денари за купување смартфон за корисниците на Smart M и Magenta 1 M тарифите, како и за оние кои ќе се одлучат да купат уред со користење Фамилијарен буџет

22.02.2019

Известување за зделка со заинтересирана страна

Согласно член 460-г од Законот за трговските друштва и Одлуката на Одборот на директори на Македонски Телеко

18.02.2019

Реновирана е Телеком продавницата во Кавадарци

Продавница нуди врвна услуга од тимот на искусни продажни агенти, одличен преглед на уредите и мултимедијално искуство за корисниците

1456 ... 102
Десктоп верзија