Информации

21.04.2010

Македонски Телеком и T-Mobile и оваа година со "Супер ѕвезда"

Фестивалот „Супер ѕвезда“ е еден од најпопуларните детски фестивали кој традиционално се одржува 11 години по ред, на задоволство на сите деца и млади до 16 години. Годинашното издание,

20.04.2010

Пречки во интернет сообраќајот

МакедонскиТелеком АД-Скопје ги информира корисниците дека во текот на денешниот ден дојдедо прекин во меѓународните линкови за интернет, што  предизвика отежнато одвивање на интернетсообраќа

15.04.2010

DM SAT - Нов музички канал на MaxTV

Започнувајќи од 14ти април листата на канали достапни за корисни

14.04.2010

Три месеци бесплатно уживање со MaxTV

Со цел да им овозможи на што поголем број граѓани да уживаат во бенефитите на најдобрата дигитална телевизија во Македoнија, T-Home подготви нова понуда за корисниците - 3 месеци бесплатно корис

06.04.2010

1 месец бесплатно користење на HBO пакетот

Секој нов корисник на MaxTV услугата во рамките на еден од 3 Max или 2 Max пакетите, може да го активира HBO пакетот и да ужива во богатата филмска пон

1979899 ... 102
Десктоп верзија