Информации

01.04.2010

Македонски Телеком со поддршка на Кајак Слалом на Матка

Кањонот Матка,викендов на 3 и 4 април, ќе ги собере најдобрите кајакари од регионот. Спортско рекреативниот комплекс, кој се наоѓа на 15 километри од Скопје, ќе биде домаќин на 42 издание на меѓ

01.04.2010

Т-Home организира најголемо вртење на хулахоп досега

Натпревар со многу забава и вредни хулаТОП подароци за сите посетители во Градскиот парк. На 10 април, во Градскиот парк во Скопје, Т-Home организира најголемо вртење

31.03.2010

Zone Club се ребрендира во Fine Living Network

Почнувајќи од 1 април каналот Zone Club се ребрендира во Fine Living Network. Каналот и понатаму ќе

31.03.2010

Лига на шампиони во HD резолуција на MaxTV

Од 30ти март за сите корисници на 3 Max Optic пакетите обезбедена е ексклузивна и единствена можност да ги следат натпреварите од Лига на шампиони во висока HD резолуција.Канал 5 HDза корисниц

27.03.2010

Глобална акција „Час за нашата планета“

Македонски Телеком АД-Скопје и Т-Мобиле Македонија, како компании со високо развиена свест за заштита на животната средина, денеска на 27.03.2010 година, ќе се приклучат кон глобалната акција „Час

19899100 ... 102
Десктоп верзија