Kaspersky Safe Kids

 • Mbrojtje të fëmijëve tuaj nga informacionet e rrezikshme në veb;
 • Kontroll të kohës që fëmiu juaj e kalon në shfrytëzimin e aparateve mobile ose kompjutorit;
 • Monitorim të postimeve të fëmiut tuaj në Fejsbuk;
 • Informim mbi lëvizjen e fëmiut tuaj.

Onlajn mbrojtje kulmore për fëmijët tuaj

Kaspersky Safe Kids претставува услуга која обезбедува онлајн заштита на децата при користењето на мобилни уреди или компјутери. Инсталирајќи го Kaspersky Safe Kids на мобилните уреди или компјутери на вашите деца, можете:

 • Ti mbroni fëmijët tuaj nga informacionet e rrezikshme dhe jopërkatëse në internet;
 • Të kontrolloni kohën që fëmiu juaj e kalon në shfrytëzimin e aparateve mobile ose kompjutorit;
 • Të kontrolloni shfrytëzimin e aplikacioneve (të lejuara/ të lejuara përkohësisht/ të ndaluara);
 • Ti monitoroni postimet në Fejsbuk ku përmendet fëmiu juaj dhe ti shikoni ndryshimet në listën e miqve të tij/saj;
 • Të pranoni informime për lokacionin e fëmiut tuaj si dhe kur fëmiu do ta lëshojë zonën paraprakisht të definuar;
 • Nëse keni aparat Android, të pranoni të dhëna statistikore për thirrjet dhe porositë e fëmiut tuaj;
 • Të pranoni raporte të detajuara për onlajn aktivitetet e fëmiut tuaj.

Shërbimi Kaspersky Safe Kids është ekskluzivisht në dispozicion me COOL JUNIOR në Magenta 1.

Mësoni më shumë për mundësitë që ju ofron Kaspersky Safe Kids:

Çka paraqet Kaspersky Safe Kids

Si ti mbroni fëmijët nga veb faqet e padëshiruara?

Si të monitoroni shfrytëzimin e aparateve me Kaspersky Safe Kids?

Si ti lokalizoni fëmijët tuaj me Kaspersky Safe Kids?

Që të filloni të shfrytëzoni Kaspersky Safe Kids, duhet që të jeni parapagues në tarifën mobile Cool Junior në Magenta 1, të aktivizoni Kaspersky Safe Kids në portalin telekomi Im dhe të regjistroni profil përdoruesi në portalin My Kaspersky.

Mësoni më shumë në videon e mëposhtme:

Si të instaloni Kaspersky Safe Kids?

Ose shkarkoni Udhëzimin për përdorim këtu.

Verzioni desktop