Libri me emra telefonik

Makedonski Telekom AD Skopje

Shkarko:

Libri me emra telefonik i Makedonski Telekom ju mundëson kërkim:

  • Sipas emrit, mbiemrit dhe adresës për persona privatë
  • Sipas emrit, veprimtarisë dhe adresës së personave juridikë
  • Sipas numrit telefonik

Përveç kësaj, ju ofron kërkim sipas kodeve ndërkombëtare të të gjithë shteteve, si dhe shfaqje të të gjithë kodeve thirrëse në Maqedoni.

Libri me emra telefonik i përmban vetëm të dhënat e shfrytëzuesve të linjave fikse të Makedonski Telekom AD Skopje.

Verzioni desktop