Неограничени разговори кон сите домашни мрежи

Вклучените минути можат да се користат и во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

Неограничени SMS во мрежата на Телеком

2 GB супер брз интернет

Прикажаната количина мобилен интернет е достапна само со активна е-сметка. Без е-сметка, со S добивате 1 GB. Вклучениот интернет е достапен за користење во тековниот месец. Дополнителен 1 GB мобилен интернет може да се користи во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

599
денари месечно
Без телефон (Доверба 12)
549
денари месечно

Промотивно! Повластена претплата во Доверба 12 без телефон.

Опција Фамилија
539
денари месечно

Претплата по линија со спојување на 2 или повеќе MOBILE линии на една сметка

5G promotivno

Неограничени разговори и SMS кон сите домашни мрежи

Вклучените минути и SMS пораки можат да се користат и во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

20 GB супер брз интернет

Прикажаната количина мобилен интернет е достапна само со активна е-сметка. Без е-сметка, со M добивате 10 GB. Вклучениот интернет е достапен за користење во тековниот месец. Дополнителен 4 GB мобилен интернет може да се користи во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

5G промотивно

5G услугата е достапна за активирање преку Telekom MK апликацијата без дополнителен надомест во промотивниот период. Промоцијата трае ограничен временски период.

999
денари месечно
Без телефон (Доверба 12)
849
денари месечно

Промотивно! Повластена претплата во Доверба 12 без телефон.

Опција Фамилија
899
денари месечно

Претплата по линија со спојување на 2 или повеќе MOBILE линии на една сметка

Неограничени разговори и SMS кон сите домашни мрежи

Вклучените минути и SMS пораки можат да се користат и во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.


Неограничен супер брз интернет

Важи политика за фер користење. Дополнителен 7 GB мобилен интернет може да се користи во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

5G

5G услугата е вклучена во тарифата со активирање преку Telekom MK апликацијата без дополнителен надомест.

MaxTV GO

Добивате Max TV GO Lite. Се активира на барање на корисник. За повеќе информации проверете во важечкиот ценовник.

1.199
денари месечно
Без телефон (Доверба 12)
1.099
денари месечно

Промотивно! Повластена претплата во Доверба 12 без телефон.

Опција Фамилија
1.079
денари месечно

Претплата по линија со спојување на 2 или повеќе MOBILE линии на една сметка

Неограничени разговори и SMS кон сите домашни мрежи

Вклучените минути и SMS пораки можат да се користат и во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.


100 минути кон меѓународни мрежи

Минутите кон меѓународни мрежи важат за зоните Европа и Свет. По надминување на вклучените минути месечно, важат редовните цени.

Неограничен супер брз интернет

Важи политика за фер користење. Дополнителен 10GB мобилен интернет може да се користи во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

5G

5G услугата е вклучена во тарифниот модел.

MaxTV GO

Добивате Max TV GO Lite. Се активира на барање на корисник. За повеќе информации проверете во важечкиот ценовник.

1.799
денари месечно
Без телефон (Доверба 12)
1.599
денари месечно

Промотивно! Повластена претплата во Доверба 12 без телефон.