100GB booster banner

ПОВЕЌЕ ИНТЕРНЕТ ЗА ПОВЕЌЕ ПОБЕДИ СО MOBILE

Активирајте еднократно 100 GB мобилен интернет преку Telekom MK апликацијата, а добивајте ги секој месец и уживајте во безгрижното сурфање на најдобрата мрежа, потврдено од корисниците и од Ookla®!

Понудата е достапна за активирање од 12.09 -12.10.2023 за сите корисници на тарифните модели Mobile M и Magenta 1 мобилни услуги M од актуелното портфолио. Дополнителните 100 GB мобилен интернет месечно се активираат еднократно за 1 денар, преку Telekom MK апликацијата и ќе бидат достапни за користење секој месец до 31.01.2024 година.
*Потврдено со анализата на Ookla® на податоците од Speedtest Intelligence® за Q1-Q2 2023. Трговските марки на Ookla® се користат според лиценца и се репродуцираат со дозвола.
НЕОГРАНИЧЕНИ
разговори кон сите домашни мрежи

Вклучените минути можат да се користат и во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

Неограничени
SMS во мрежата на Телеком
2 GB
супер брз интернет

Прикажаната количина мобилен интернет е достапна само со активна е-сметка. Без е-сметка, со S добивате 1 GB. Вклучениот интернет е достапен за користење во тековниот месец. Дополнителен 1 GB мобилен интернет може да се користи во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

599
денари месечно
Без телефон
(Доверба 12)
549
денари месечно

Промотивно! Повластена претплата во Доверба 12 без телефон.

Опција Фамилија
539
денари месечно

по линија со спојување на 2 или повеќе MOBILE линии на една сметка

Нарачај телефон Нарачај нов број Нарачај нов број и телефон

Неограничени
разговори кон сите домашни мрежи

Вклучените минути можат да се користат и во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

Неограничени
SMS кон сите домашни мрежи

Вклучените SMS пораки можат да се користат и во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

20 GB
супер брз интернет

Прикажаната количина мобилен интернет е достапна само со активна е-сметка. Без е-сметка, со M добивате 10 GB. Вклучениот интернет е достапен за користење во тековниот месец. Дополнителен 5 GB мобилен интернет може да се користи во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

5G

5G услугата може да се активира преку Telekom MK апликацијата и е достапна за користење 6 месеци без дополнителен надомест.

999
денари месечно
Без телефон
(Доверба 12)
849
денари месечно

Промотивно! Повластена претплата во Доверба 12 без телефон.

Опција Фамилија
899
денари месечно

по линија со спојување на 2 или повеќе MOBILE линии на една сметка

Нарачај телефон Нарачај нов број Нарачај нов број и телефон

Неограничени
разговори кон сите домашни мрежи

Вклучените минути можат да се користат и во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.


Неограничени
SMS кон сите домашни мрежи

Вклучените SMS пораки можат да се користат и во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

НЕОГРАНИЧЕН
супер брз интернет

Важи политика за фер користење. Дополнителен 7 GB мобилен интернет може да се користи во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

5G

5G услугата е вклучена во тарифата со активирање преку Telekom MK апликацијата без дополнителен надомест.

MaxTV GO

Добивате Max TV GO Lite. Се активира на барање на корисник. За повеќе информации проверете во важечкиот ценовник.

1.199
денари месечно
Без телефон
(Доверба 12)
1.099
денари месечно

Промотивно! Повластена претплата во Доверба 12 без телефон.

Опција Фамилија
1.079
денари месечно

по линија со спојување на 2 или повеќе MOBILE линии на една сметка

Нарачај телефон Нарачај нов број Нарачај нов број и телефон

Неограничени
разговори кон сите домашни мрежи

Вклучените минути можат да се користат и во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.


100 минути
кон меѓународни мрежи

Минутите кон меѓународни мрежи важат за зоните Европа и Свет. По надминување на вклучените минути месечно, важат редовните цени.

Неограничени
SMS кон сите домашни мрежи

Вклучените SMS пораки можат да се користат и во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

НЕОГРАНИЧЕН
супер брз интернет

Важи политика за фер користење. Дополнителен 10GB мобилен интернет може да се користи во земјите од Западен Балкан. За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

5G

5G услугата е вклучена во тарифниот модел.

MaxTV GO

Добивате Max TV GO Lite. Се активира на барање на корисник. За повеќе информации проверете во важечкиот ценовник.

1.799
денари месечно
Без телефон
(Доверба 12)
1.599
денари месечно

Промотивно! Повластена претплата во Доверба 12 без телефон.

Нарачај телефон Нарачај нов број Нарачај нов број и телефон
Десктоп верзија