Најдобрата мрежа сега потврдено од корисниците и од Ookla®

Благодарение на вашите мерења на целата територија на Македонија, потврдено е дека ја имаме најдобрата мобилна мрежа со најдобра покриеност, што се докажа со реални мерења извршени од вас, корисниците. Знаеме колку е важно да останете поврзани секогаш и секаде и токму затоа ја обезбедивме најдобрата мобилна мрежа во цела Македонија.

Ookla

Македонски Телеком ја доби престижната Ookla® награда за најдобра мобилна мрежа врз основа на податоците од Speedtest Intelligence® коишто ја потврдуваат супериорната брзина на мобилната мрежа, најголемото покривање на територијата на Македонија и најдобриот квалитет на мрежата.

5G мрежата на Македонски Телеком е потврдена од Ookla® како најдобрата во Македонија, што е резултат на нашата постојана посветеност на развојот на најдобрата и најсовремената мрежна инфраструктура.

Мобилна мрежа

Подготвени за иднината со 5G

Со 5G го трансформиравме начинот на кој живееме, работиме и ја користиме модерната технологија.
Изберете го најбрзиот 5G интернет со најдобра покриеност на најдобрата мрежа во Македонија.

Повеќе интернет за повеќе победи

Активирајте еднократно 100 GB мобилен интернет преку Telekom MK апликацијата, а добивајте ги секој месец и уживајте во безгрижното сурфање на најдобрата мрежа, потврдено од корисниците и од Ookla®!

Понудата е достапна за активирање од 12.09 -12.10.2023 за сите корисници на тарифните модели Mobile M и Magenta 1 мобилни услуги M од актуелното портфолио. Дополнителните 100 GB мобилен интернет месечно се активираат еднократно за 1 денар, преку Telekom MK апликацијата и ќе бидат достапни за користење секој месец до 31.01.2024 година.
*Потврдено со анализата на Ookla® на податоците од Speedtest Intelligence® за Q1-Q2 2023. Трговските марки на Ookla® се користат според лиценца и се репродуцираат со дозвола.

Фиксна мрежа

Големи брзини за големи победи

Активирајте оптичка брзина од повисокиот интернет пакет преку Telekom MK апликацијата без дополнителен надомест и почувствувајте ги брзините на најдобрата мрежа, потврдено од корисниците и од Ookla!

Понудата за активирање на брзина од следниот интернет пакет е достапна за сите корисници на оптички интернет од Internet&TV портфолиото.
Повисоките брзини на оптички интернет можат да се активираат без дополнителен надомест преку Telekom MK апликацијата во периодот од 12.09 – 12.10.2023 и ќе бидат достапни за користење до 31.01.2024 година. Повеќе информации на telekom.mk
*Потврдено со анализата на Ookla® на податоците од Speedtest Intelligence® за Q1-Q2 2023. Трговските марки на Ookla® се користат според лиценца и се репродуцираат со дозвола.

Оптички интернет

Најголема и најбрза водечка мрежа

Искусете ја супериорната брзина на оптичкиот интернет на најдобрата и најголема мрежа во Македонија. Одберете пакет според вашите потреби и уживајте во придобивките со супер брзиот и најстабилен оптички интернет за дома, со брзини
до 1 Gbit/s.

Gaming boosters

За совршено гејминг искуство

Овозможивме и беспрекорно гејмерско искуство за да можете да уживате без грижа додека гејмате со новите Gaming boosters пакети, достапни единствено на најсупериорната оптичка
мрежа во Македонија!

Десктоп верзија