{{Title}}

{{DatePublished}}

{{Content}}
Verzioni desktop
Makedonski Telekom i publikoi rezultatet financiare për kuartalin e parë të vitit 2020: Investime të rritura në rrjet dhe rritje të numrit të abonuesve në të gjitha segmentet