{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Regjistrimi i gazetarëve

Më shumë
Mbledhje të jashtëzakonshme të Këshillave të drejtorëve të Makedonski Telekom SHA – Shkup dhe të T- Mobile Maqedoni