{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Prej tani, 126 për paraqitjen e telegrameve dhe 128 për biseda ndërkombëtare