Сурфајте опуштено и уживајте со МaxTV – покрај езеро или на планина. Активирајте Интернет и MaxTV по потреба додека сте на викенд или на годишен одмор во вашата викендица. Со овој пакет, отсега имате можност да се поврзете на интернет и да активирате MaxTV веднаш: брзо, едноставно и да доплаќате само за пакетите што ги користите.

Активирајте според вашите потреби за викенд, за десет дена или за еден месец.

Повеќе
До 30 ТВ канали Видеотека со повеќе од 100 филмови 24 часа техничка поддршка на 122

Месечна цена 250 ДЕН. Важи за договор на 2 години

Десктоп верзија