Pickbox në MaxTV

Me Pickbox shikoni serialet dhe filmat më të ri kur të dëshironi dhe sa të dëshironi!

Aktivizoni Pickbox nëpërmjet videotekës MaxTV dhe kënaquni pakufi në më shumë se 3.000 orë seriale më të reja, përmbajtje filmike dhe për fëmijë nga shtëpitë më të mira të produksionit.

Çka përfitoni me Pickbox?

  • Shumë përmbajtje të reja;
  • Më shumë se 70 TV seriale, 250 sezona dhe mbi 2.600 episode;
  • Mbi 200 përmbajtje filmike dhe përmbajtje për fëmijë;
  • TV seriale, filma, filma të animuar dhe dokumentare me përkthim në maqedonisht, pa reklama;
  • Hit seraile të reja në dispozicion menjëherë pas premierës së tyre botërore;
  • Mundësi për ti shikuar TV serialet në sezonat komplete, episod pas episodi, sezonë pas sezone;
  • Qasje deri te përmbajtjet kur të dëshironi, sa herë që dëshironi;
  • Azhornim të rregullt të ofertës së serialeve dhe filmave.

Aktivizimi

Pakon Pickbox mund të aktivizoni me çmim prej 199 den. muaj pa obligime kontraktuese. Aktivizoni Pickbox përmes Meny >TV pako dhe muajin e 1 shikoni falas!

*Muaji i parë është falas vetëm gjatë aktivizimit të parë të Pickbox. Pasiqë të kalojë afati, Pickbox faturohet me çmim të rregullt.

pageArea reserved, leave empty!!!