Контакт за медиуми

press@telekom.mk Е-адреса

ПРЕС ЦЕНТАР

Соопштенија за медиуми

14.05.2024

Пристигнуваат T Phone 2 и T Phone 2 Pro: 5G паметни телефони за сите

Македонски Телеком ја носи на пазарот новата генерација 5G паметни телефони на Дојче Телеком: T Phone 2 и T Phone 2 Pro.

30.04.2024

Македонски Телеком продолжува со силен финансиски раст и во првите три месеци на 2024 година

Македонски Телеком ja почна 2024 година со силен финансиски раст на крајот на првото тримесечје. Успешното работење продолжува како резултат на фокусот на модернизацијата и ширењето на мрежата, пионерството во воведувањето нови технологии и посветеностa

20.03.2024

Македонски Телеком воведува нова генерација дигитална телевизија: MagentaTV

Македонски Телеком воведува нова генерација дигитална телевизија – MagentaTV, иновативна ТВ платформа којашто нуди едно сосема ново, модерно ТВ доживување во согласност со современите навики и интереси на корисниците. Новата телевизија е достапна секогаш и секаде и на сите екрани, со слика и звук со висок квалитет, модерен интерактивен интерфејс,

Информации

01.03.2024

Јавен повик за свикување на Собрание на Македонски Телеком АД-Скопје

Согласно Законот за трговски друштва и Статутот на Македонски Телеком АД - Скопје (Друштвото), како и Одлуката на Одборот на директори за свикување на Собрание на Друштвото со Јавен повик, се објавува:

Фото галерии

Десктоп верзија