ЗЕМЕНО, ПОПРАВЕНО, ВРАТЕНО – НАЈБРЗ СЕРВИС НА ВАШИОТ УРЕД!

Дали сте Магента 1 корисник и имате неисправен уред?

Ако имате потреба од сервисирање на вашиот уред, најавете се со вашето корисничко име и пополнете го формуларот за сервис. Нашата експрес служба ќе го подигне уредот од вашата адреса и по сервисирањето веднаш ќе го врати! Вие како наши корисници го заслужувате најдоброто!

НАЈАВЕТЕ СЕ

Мој Телеком - Сè за вас на едно место!

Корисничко име (e-aдреса)

Информација за вашето барање

Нарачка за телефон

За да пријавите дефект на уред кликнете на следниов линк:Пријави дефект

Почитувани, услугата е достапна само на Magenta корисниците. Вашиот уред можете да го оставите во Телеком продавниците.

Имате проблеми со вашиот Андроид уред?

Тестирајте го вашиот уред пред да го пријавите за сервис со Смартфон тест апликацијата

Смартфон тест

Македонски Телеком АД Скопје


Листа на продавници каде сите корисници на услуги од Телеком можат да ги остават своите уреди на сервис

Град Адреса Работно време
Десктоп верзија