Roamingu më i lirë

Shfrytëzoni, vërtetë roamingun më të lire nga numri më i madh i rrjetave në botë. Shërbimi Roamingu më i lire nuk është në dispozicion në vetëm në numër të vogël shtetesh. Zgjidhni shtetin nga menyja e mëposhtme që të kontrolloni partnerin e thirrjes me Roamingun më të lirë nga ai shtet:

Drejt rrjetit tonë mobil dhe të gjithë rrjetat fikse të vendit Drejt rrjetave tjera mobile të vendit Drejt destinacioneve tjera ndërkombëtare dhe në vetë shtetin
Thirrjet nga çdo shtet ku vlen shërbimi 61 den./min 67 den./min 85 den./min
Thirrje nga Greqia 41 den./min 47 den./min 65 den./min

Nëqoftëse dëshironi të realizoni thirrje duke shfrytëzuar këtë shërbim, përcillni këto hapa të thjeshtë:

  • Për thirrje drejt numrave mobil të Makedonski Telekom në Maqedoni futni *123*, pastaj numrin që dëshironi të thirrni 07XХХХХХХ pastaj futni # dhe në fund klikoni në dëgjuesen e gjelbërt (te disa celularë kjo është te tastieri yes ose ok).
  • Për thirrje drejt numrave të rrjetit fiks futni *123*, pastaj numrin që dëshironi të thirrni 02XХХХХХХ, pastaj # dhe në fund klikoni në dëgjuesen e gjelbërt (te disa celularë kjo është te tastieri yes ose ok).
  • Pas futjes së numrit thirrja juaj do të çkyqet, prisni celulari të cingërrojë, me çrast në displej do të paraqitet numri juaj. Pranoni thirrjen dhe filloni bisedën me tarifë më të lirë.
  • Intervali i tarifimit të thirrjeve shkuese është në minutë.
  • Çmimi për një SMS porosi shkuese varet nga shteti ku gjendeni dhe operatori, shërbimet e të cilit i shfrytëzoni.

*Zonat satelitore: Andora, Asension, Territoret e jashtme Australiane, Ishujt Kuk, Kuba, Diego Garsia, Timori Lindor, Ishujt Follkland, Ishujt Faroe, Gjibraltari, Guinea Bisau, Islanda, Kiribati, Ishujt Marshall, Mikronezia, Nauru, Niue, Korea e Veriut, Palau, Papua Guinea e Re, Sh. Elena, Ishujt e Solomonit, Sao Tome dhe Principe, Tokelau, Tuvalu, Vanuatu, Volis dhe Futuna, Tiraja.

pageArea reserved, leave empty!!!