{{cart.Items.length}}

СПОДЕЛУВАЈТЕ БЕЗГРИЖНО КАДЕ И ДА СТЕ!

Ова лето, спакувајте роаминг од 500 MB и 500 минути со Smart постпејд и отпатувајте поврзани во секое време, каде и да сте.

Плус, искористете ја неверојатната летна понуда и одберете го вашиот омилен смартфон по одлична цена.

Повеќе информации околу земјите и операторите за кои е достапна промоцијата дознајте овде.


ПРОМОТИВНО
500 МB и 500 минути во роаминг *
Неограничени
разговори и SMS во мрежата на Телеком
100 минути 200 минути кон други мрежи

По искористување на вклучените минути кон други мрежи е 4,9 денари по минута разговор.

300 MB 600 MB
супер брз интернет

Неискористениот интернет сообраќај се префрла во наредниот месец.

599
денари месечно
Доверба 12
549
денари месечно

Повластена претплата во Доверба 12 без телефонски апарат

SMART DUO
539
денари месечно

по линија со спојување на 2 SMART линии на една сметка

Опција Фамилија
479
денари месечно

по линија со спојување на 3 - 5 SMART линии на една сметка

Телефони во Smart S
ПРОМОТИВНО
500 МB и 500 минути во роаминг *

Неограничени
разговори и SMS кон сите домашни мрежи

5 GB
супер брз интернет

Неискористениот интернет сообраќај се префрла во наредниот месец.

999
денари месечно
Доверба 12
899
денари месечно

Повластена претплата во Доверба 12 без телефонски апарат

SMART DUO
899
денари месечно

по линија со спојување на 2 SMART линии на една сметка

Опција Фамилија
799
денари месечно

по линија со спојување на 3 - 5 SMART линии на една сметка

Телефони во Smart M VIDEO
ПРОМОТИВНО
500 МB и 500 минути во роаминг *

Неограничени
разговори и SMS кон сите домашни мрежи

60 минути
кон меѓународни мрежи
6 GB
супер брз интернет

Неискористениот интернет сообраќај се префрла во наредниот месец.

1.499
денари месечно
Доверба 12
1.299
денари месечно

Повластена претплата во Доверба 12 без телефонски апарат

SMART DUO
1.349
денари месечно

по линија со спојување на 2 SMART линии на една сметка

Опција Фамилија
1.199
денари месечно

по линија со спојување на 3 - 5 SMART линии на една сметка

Телефони во Smart L

ОДБЕРЕТЕ
#COOL СИМ КАРТИЧКА

Дополнителни информации за Smart тарифите

 • Тарифните модели се достапни за сите нови и постојни корисници во постпејд.
 • Интервалот на тарифирање е на минута.
 • Минутите кон меѓународни мрежи важат за зоните 1,2,3,4.
 • Цената за SMS пораки кон меѓународни мрежи е 5,9 денари.
 • Цената за MMS кон домашни мрежи е 17,7 денари а кон меѓународни мрежи е 41,3 денари.
 • Интервалот на тарифирање на интернетот е 10 KB.
 • По искористување на вклучениот интернет во тарифните модели, корисникот може да продолжи да сурфа само доколку активира еден од дополнителните интернет пакети.
 • Со Smart тарифните модели, вклучениот интернет сообраќај може да се користи и на друг уред. Повеќе информации за услугата Сподели интернет ТУКА.
 • При промена на тарифен модел или користење промоција за интернет на истиот тарифен модел, интернет сообраќајот се ресетира и на корисникот му се доделува ново количество интернет, зависно од неговиот избор.
 • Голем избор на телефони по одлична цена во Доверба 24 или Фамилијарен Буџет;
 • Опција Фамилија во Смарт - 20% попуст на претплата со комбинација на 3 -5 Смарт линии на една сметка;
 • Поени во Мој клуб – најголемата програма за лојалност;
 • SMART DUO Опција во Смарт - 10% попуст на претплата со комбинација на 2 Smart линии на една сметка.
 • Промотивниот интернет и минути за разговори кон други домашни мрежи во Smart S се достапни за сите нови корисници и сите постоечки корисници кои ќе потпишат договор за лојалност во промотивниот период. Промотивниот интернет важи во период од 24 месеци. Промоцијата трае ограничен временски период.

  *Промотивната роаминг понуда ја добиваат еднократно сите нови и постојните Smart корисници кои ќе склучат договор за лојалност. Промотивниот сообраќај важи за целиот период на времетраење на промоцијата, истиот може да се искористи до 30.09.2018 год. Постојните корисници нa Smart можат да се јават и сами да ја активираат промоцијата на телефонскиот број 141555. Промоцијата трае ограничен временски период.

  Промотивните роаминг минути може да се користат за појдовни, дојдовни и повици за најефтин роаминг.
  По искористување на промотивните минути во Роаминг, корисникот добива СМС нотификација дека бесплатните 500 минути се искористени. Дополнителниот сообраќај по искористување на минутите ќе биде наплатен по регуларни цени.
  По надминување на промотивно вклучениот интернет во роаминг, заради контрола на трошоците, пристапот до услугата ќе биде оневозможен. За понатамошно користење на интернет во роаминг, потребно е да активирате некој од Travel and Surf пакетите.
pageArea reserved, leave empty!!!