SMS пакети

Активирајте месечен пакет за SMS пораки доколку немате вклучено во претплатата или имате потреба од повeќе SMS пораки во текот на месецот.

  • Цени без ДДВ
  • Цени со ДДВ
Месечен пакет Бизнис SMS пакет S Бизнис SMS пакет М
Месечна претплата 59 ден.70 ден. 99 ден.117 ден.
Вклучени SMS кон сите национални мрежи 50 SMS 150 SMS

Активирање и декативирање на месечните пакети се врши со јавување во Контакт центарот на 120.

Десктоп верзија