Softver Kaspersky

 • Mbrojtje kulminuese për shfrytëzuesit që shpesh janë në internet
 • Mbrojtje e avancuar antivirusale
 • Siguri efikase gjatë aktiviteteve onlajn siç janë lundrimi, bankingu, komunikimet etj.
 • Në dispozicion në maqedonisht, shqip dhe anglisht

Çmimi mujor

65 DEN.

Porosit

Onlajn pako softverike – Softver Kaspersky

Kaspersky INTERNET SECURITY siguron mbrojtje kulminuese dhe iu është dedikuar shfrytëzuesve që janë shpesh në internet. Qasja e tij hibride dhe bashkëkohore kundrejt sigurisë dixhitale kombinon teknologji innovative të bazuara në „cloud“ me mbrojtje të avancuar antivirusale për sigurimin e sigurisë efikase gjatë aktiviteteve onlajn siç janë lundrimi, bankingu, komunikimet etj.

Kaspersky ANTI-VIRUS rekomandohet për shfrytëzues që nuk janë shpesh në internet dhe ofron mbrojtje bazike për kompjutorët.

Softveri Kaspersky për shfrytëzuesit është në dispozicion në tre gjuhë edhe atë, maqedonisht, anglisht dhe shqip.

Në vazdhim janë dhënë funksionalitetet kryesore të dy softverave. Më shumë funksionalitete kontrolloni KËTU.

Funksionalitete Kaspersky
ANTI-VIRUS
Kaspersky
INTERNET SECURITY
Mbrojtje bazike
File, Mail, IM, Web Anti-Virus
Mbrojtje të avancuar
Shërbime të bazuara në Cloud (reputacion)
Parandalim automatik të eksploatacionit (Automatic Exploit Prevention)
Përcjellës të sistemit (System Watcher)
Siguri sistemore
Kontroll të sistemit pas ngjitjes me virus
Internet dhe siguri të rrjetit
URL këshilltar
Safe Money
Firewall
Bllokues të sulmeve në rrjet
Mbrojtje të identitetit dixhital
Anti-Phishing
Tastaturë virtuele
Tastaturë të sigurisë
Bllokim të përmbajtjeve të padëshiruara
Anti-Spam
Anti-Banner
Mbrojtje familjare
Kontroll të avancuar prindëror
Kontroll të shfrytëzimit të kompjutorit dhe të aplikacioneve
Kontroll të lomunikimeve nëpërmjet postës elektronike, aplikacioneve për dërgimin e porosive të shpejta dhe rrjetave sociale

Aktivizimi i pakos

Onlajn Pakot softverike - Kaspersky aktivizohen nëpërmjet faqes Telekomi Im. Vetëm anëtarët e regjistruar mund të kenë qasje deri te faqja Telekomi Im dhe të aktivizojnë onlajn pako softverike.

Nëse nuk jeni shfrytëzues i regjistruar në Telekomi Im, regjistrimi është i lehtë, i shpejtë dhe falas. Është mundësuar për të gjithë shfrytëzuesit e Makedonski Telekom në 4 hapa të thjeshtë. Pas kompletimit me sukses të hapave fitoni profil unik të shfrytëzuesit, në dispozicion në çdo kohë. Hyni në faqe KËTU dhe regjistroni profiling tuaj.

 • Për të aktivizuar pakon softverike Kaspersky, lajmërohuni në faqen Telekomi Im.
 • Në meny zgjidhni Onlajn pako softverike dhe zgjidhni pakon që dëshironi të aktivizoni: Kaspersky INTERNET SECURITY ose Kaspersky ANTI-VIRUS
 • Lexoni dhe pranoni Kushtet e përgjithshme për shfrytëzimin e pakove
 • Për të konfirmuar aktivizimin ju duhet Kodi aktivizues, të cilin ëse deri tash nuk e keni pranuar, mund ta krijoni vetë menjëherë pas hyrjes në faqen Telekomi Im
 • Në pjesën Pako aktive (Onlajn pako softverike –> Pako aktive) klikoni në linkun për shkarkimin e pakos përkatëse që e aktivizoni.
 • Pasiqë të mbarojë shkarkimi i softverit në Downloads, klikoni dy here në dokumentin që keni shkarkuar ose drejtpërdrejtë klikoni në butonin Run.
 • PIN kodin e softverit do mund ta shikoni çdoherë në Telekomi Im (Onlajn pako softverike –> Pako aktive)
Verzioni desktop