Соопштенија за медиуми

11.06.2024

Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb ја промовираа новата песна „Место“

На 10 јуни, во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артист

05.06.2024

Телеком ги повикува младите да бидат дел од „Лето за паметење“

„Лето за паметење“ е случување коешто е создадено за младите од земјите од Европа каде што е присутен Дојче Телеком, за да им се овозможи пристап до разновидни музички искуства во текот на летото. Целта е младите од цела Европа да се поврзат меѓу себе преку 10.000

14.05.2024

Пристигнуваат T Phone 2 и T Phone 2 Pro: 5G паметни телефони за сите

Македонски Телеком ја носи на пазарот новата генерација 5G паметни телефони на Дојче Телеком: T Phone 2 и T Phone 2 Pro.

30.04.2024

Македонски Телеком продолжува со силен финансиски раст и во првите три месеци на 2024 година

Македонски Телеком ja почна 2024 година со силен финансиски раст на крајот на првото тримесечје. Успешното работење продолжува како резултат на фокусот на модернизацијата и ширењето на мрежата, пионерството во воведувањето нови технологии и посветеностa

20.03.2024

Македонски Телеком воведува нова генерација дигитална телевизија: MagentaTV

Македонски Телеком воведува нова генерација дигитална телевизија – MagentaTV, иновативна ТВ платформа којашто нуди едно сосема ново, модерно ТВ доживување во согласност со современите навики и интереси на корисниците. Новата телевизија е достапна секогаш и секаде и на сите екрани, со слика и звук со висок квалитет, модерен интерактивен интерфејс,

123 ... 97
Десктоп верзија