Соопштенија за медиуми

27.05.2022

Телеком продолжува да ја шири оптичката мрежа во Битола

Македонски Телеком, како неприкосновен технолошки лидер, е посветен на целта да ги обезбедува најдобрите услуги преку врвна технологија и најдобра мрежна инфраструктура. За таа цел, компанијата континуирано инвестира во надградби на фиксната и мобилната мрежа на целата територија на Македонија.

17.05.2022

Итно копче – технологија која спасува животи

По повод 17 мај, Денот на телекомуникациите, Фондацијата Телеком за Македонија и Црвениот крст на Република Северна Македонија најавија партнерство за поддршка на повозрасната популација, со помош на технологијата.

05.05.2022

Ново партнерство на УНИЦЕФ и Фондацијата Телеком за Македонија

Фондот за деца на Обединетите нации (УНИЦЕФ) и Фондацијата Телеком за Македонија ја продлабочуваат повеќегодишната соработка со нови иницијативи за вклучување на младите во справување со најголемите предизвици на нивната генерација и унапредување на користењето дигитални решенија за квалитетно и инклузивно образование.

03.05.2022

Македонски Телеком и во првото тримесечје на 2022 г. е лидер на пазарот во повеќето сегменти

Македонски Телеком и понатаму е на лидерската позиција во повеќето сегменти на пазарот.

20.04.2022

Telekom Electronic Beats го промовира својот виртуелен свет „Beatland“ на Roblox

Метаверзумот на Telekom Electronic Beats во кој се сместени клуб, кино и музичка продавница ќе биде промовиран денес на платформата Roblox

123 ... 90