Соопштенија за медиуми

23.11.2023

Новогодишната кампања на Телеком нè поттикнува вистински да се поврземе

Меѓународната Новогодишна кампања на Дојче Телеком со порака: „Најубавиот подарок е кога сме вистински поврзани“

17.11.2023

Волонтери од Телеком и од Сојузот на извидници во масовна акција за обнова на шумите во Источниот регион

Волонтери од Телеком и од Сојузот на извидници, заедно со Национални шуми, учествуваа во заедничка еко акција за целосна обнова на шумите во Источниот регион.

06.11.2023

Време е сериозно да зборуваме за сајбер-безбедностa

Заканите за сајбер-безбедност експоненцијално пораснаа во последниве години.

31.10.2023

Македонски Телеком оствари успешни резултати од работењето во третиот квартал од 2023 година

Македонски Телеком продолжува со успешното работење и со позитивен тренд на раст и во третиот квартал од 2023 година.

12.10.2023

Македонски Телеком ја воведува првата дигитална програма за наградување и поволности за корисниците - Magenta Moments

Добијте карти за кино, вкусен бургер, екстра попуст за нов мебел или заштедете пари на вашата следна резервација за хотел - Magenta Moments ќе ви го овозможи тоа.

1234 ... 97
Десктоп верзија