Соопштенија за медиуми

09.10.2023

Продолжува еко-акцијата на Телеком за обнова на опожарените региони

Македонски Телеком ја продолжува еко–акцијата за обнова на зелените површини којашто ја започна минатата година како дел од ESG агендата на компанијата.

06.10.2023

Нов циклус на Smart Start, студентска програма за професионален развој во Телеком

Почнува вториот циклус на Smart Start – студентска програма на Македонски Телеком.

29.08.2023

Кампањата „Лето на радоста“ завршува со виртуелно искуство

Кампањата „Лето на радоста, младоста и слободата“ на Дојче Телеком завршува со „Пловечка шума“ - виртуелно клупско искуство на Roblox во „Beatland“.

17.08.2023

Информација за корисници - Оштетени магистрални оптички кабли на Телеком на повеќе локации

Ги известуваме корисниците дека утрово беа оштетени главни магистрални оптички кабли на Телеком на повеќе локации во Кумановскиот и Струмичкиот регион преку кои поминува голем дел од мобилниот и фиксен сообраќај.

31.07.2023

Македонски Телеком продолжува со успешно работење и во првото полугодие од 2023 година

Македонски Телеком го продолжува позитивниот тренд на раст и развој во сите сегменти и во првото полугодие од 2023 година.

1345 ... 97
Десктоп верзија