Соопштенија за медиуми

02.06.2010

Мобилниот телефон го замени паричникот

За прв пат на македонскиот пазар, T-Mobile воведува нова и иновативна услуга за своите корисници– мобилно плаќање (M – Payment). Т-Моbile е првиот оператор кој накорисниците ќе им овозмо

30.04.2010

T-Mobile го организира најголемиот пикник на вода во Охрид

T-Mobile го организира најголемиот првомајски пикник на вода во Охрид, во сабота, 1 Мај, 2010, со почеток од 12:00 часот. Пикникоте идеја на Леко од Охрид, кој беше анкетиран од T-Mobil

30.04.2010

Собрание на Македонски Телеком АД – Скопје

Собраниетона Македонски Телеком АД – Скопје на своето Годишно собрание, одржано на ден30.04.2010 година ги  усвои Годишнатасметка, консолидираната Годишна сметка, ревидираните Финансиски изв

23.04.2010

Фондацијата T-Mobile за Македонија реновираше оддел на Клиниката за инфективни болести

Фондацијата T-Mobile за Македонија ја предаде донацијата на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби, која се состои од реновирање на Одделот за цревни инфекции. Во рамките на

14.04.2010

Три месеци бесплатно уживање со MaxTV

Со цел да им овозможи на што поголем број граѓани да уживаат во бенефитите на најдобрата дигитална телевизија во Македoнија, T-Home подготви нова понуда за корисниците - 3 месеци бесплатно корис