Соопштенија за медиуми

25.06.2010

Одржано собрание на Македонски Телеком

Собранието на Македонски Телеком АД – Скопје на своjата седница, одржана на ден 25.06.2010 година ја усвои Одлуката за избор на овластен Ревизор за ревидирање на консолидираните Финансиски извеш

09.06.2010

Уникатно фудбалско доживување со T-Mobile и T-Home

За прв пат во Македонија,следете ги во живо натпреварите од Светското фудбалско првенство на MaxTV во HD, мобилен телефон иинтернет  <

02.06.2010

Мобилниот телефон го замени паричникот

За прв пат на македонскиот пазар, T-Mobile воведува нова и иновативна услуга за своите корисници– мобилно плаќање (M – Payment). Т-Моbile е првиот оператор кој накорисниците ќе им овозмо

30.04.2010

T-Mobile го организира најголемиот пикник на вода во Охрид

T-Mobile го организира најголемиот првомајски пикник на вода во Охрид, во сабота, 1 Мај, 2010, со почеток од 12:00 часот. Пикникоте идеја на Леко од Охрид, кој беше анкетиран од T-Mobil

30.04.2010

Собрание на Македонски Телеком АД – Скопје

Собраниетона Македонски Телеком АД – Скопје на своето Годишно собрание, одржано на ден30.04.2010 година ги  усвои Годишнатасметка, консолидираната Годишна сметка, ревидираните Финансиски изв

Десктоп верзија