Соопштенија за медиуми

23.04.2010

Фондацијата T-Mobile за Македонија реновираше оддел на Клиниката за инфективни болести

Фондацијата T-Mobile за Македонија ја предаде донацијата на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби, која се состои од реновирање на Одделот за цревни инфекции. Во рамките на

14.04.2010

Три месеци бесплатно уживање со MaxTV

Со цел да им овозможи на што поголем број граѓани да уживаат во бенефитите на најдобрата дигитална телевизија во Македoнија, T-Home подготви нова понуда за корисниците - 3 месеци бесплатно корис

27.03.2010

Глобална акција „Час за нашата планета“

Македонски Телеком АД-Скопје и Т-Мобиле Македонија, како компании со високо развиена свест за заштита на животната средина, денеска на 27.03.2010 година, ќе се приклучат кон глобалната акција „Час

25.02.2010

Резултатите од анализата пред Одборите на Директори на Македонски Телеком и Т-Мобиле Македонија

На Одборите на директори на Македонски Телеком АД - Скопје и Т-Мобиле Македонија, на состаноците одржани денес, им беше презентирана анализата од проектот за трансформација на работењето. Според ре

11.02.2010

Интернет со брзина на светлината, три месеци без доплата!

Т-Home подготви неверојатна понуда која на корисниците им овозможува да ги почувствуваат привилегиите од светската револуционерна технологија – оптика до домот. Заинтересираните корисници ќе можат

Десктоп верзија