КОГА ВИ ТРЕБА ПОВЕЌЕ ОД СЀ
ИЗБЕРЕТЕ ULTRA

Кога сакате да имате сѐ, и уште повеќе, тогаш изберете Ultra, нова тарифа со која го добивате најдоброто од мобилната понуда на Телеком.

  • неограничени разговори кон сите домашни мрежи
  • неограничени СМС пораки кон сите домашни мрежи
  • неограничен мобилен интернет и 5G на најдобрата мрежа потврдено од корисниците.
  • вклучени 100 минути за меѓународни повици
  • Голем избор на телефони по супер цени во Доверба 24

За месечна претплата од 1.799 денари.
Веќе нема ограничувања! Со вашата нова ULTRA тарифа опуштете се и комуницирајте без граници.

1. За вклучениот интернет важи полтика за фер користење.

2. Дополнителен интернет од 13 GB може да се користи во Роаминг во земјите од Западен Балкан.

3. Вклучените минути и СМС можат да се користат и во земјите од Западен Балкан.

4. Минутите кон меѓународни мрежи важат за зоните Европа и Свет. По надминување на вклучените минути месечно, важат редовните цени.

5. Повластена претплата во Доверба 12 (без набавка на телефон) 1.599 ден./месечно.

6. Тарифниот модел Ultra може да се комбинира со останатите тарифи во Magenta 1 пакетот.

7. Достапна е промотивна екстра придобивка „200 MB 500 MB интернет во роаминг”, се активира на Telekom MK апликацијата и има валидност 30 дена од активирање.
Повеќе информации на следниов линк https://www.telekom.mk/ekstra-pridobivki.nspx

8. За оваа тарифа важат Условите за користење објавени на следниот линк

9. За повеќе детални информации проверете на важечкиот официјален ценовник.

Одберете го вашиот смартфон по екстра цена со Ultra

Десктоп верзија