Përfundimisht pa brenga
gjatë përdorimit të pajisjeve
tuaja të reja!

Mbroni smartfonin tuaj të ri, pa u brengosur se mund t'i ndodhë diçka.

Siguroni smartfonin tuaj të ri dhe mbroni atë nga ajo që nuk është përfshirë në garanci.

S M L XL
Kompenzim mujor për 24 muaj 49 den. 99 den. 199 den. 299 den.
Kohëzgjatja 24 muaj 24 muaj 24 muaj 24 muaj
Shuma e sigurimit deri 15.375 den. deri 24.600 den. deri 43.050 den. deri 73.800 den.
pageArea reserved, leave empty!!!