MUNDËSI E VËRTETË PËR SHPËRNDARËSIT ME PËRVOJË

Me tarifën e re të përmirësuar Pensionist, lundroni lirshëm dhe shpërndani në smartphone-in tuaj të ri pa u shqetësuar për shpenzimet shtesë të internetit! Përveç internetit të përfshirë celular, relaksohuni me minuta të pakufizuara me përdoruesit e komunitetit Pensionist, si dhe minuta dhe mesazhe SMS të përfshira drejt të gjithë rrjeteve të vendit - me një çmim prej vetëm 299 denarë/muaj.

  • 1GB internet celular
  • Minuta të pakufizuara për biseda me të gjithë përdoruesit e tarifës Pensionist
  • 200 minuta të përfshira për biseda drejt të gjithë rrjeteve të vendit
  • 200 SMS mesazhe të përfshira drejt të gjithë rrjeteve të vendit
  • Zgjedhje e madhe celularësh me superçmime në Besnik 24

Nuk ka më fatura të larta për internet celular! Me tarifën tuaj të re Pensionist, relaksohuni me internetin e përfshirë celular, dhe pasi ta shpenzoni, nuk do të gjeneroni shpenzime shtesë për internetin celular, sepse shërbimi ndërpritet. Nëse dëshironi të përdorni përsëri internetin celular, aktivizoni një paketë shtesë interneti të vlefshme për 30 ditë!


AKTIVIZONI TARIFËN E RE PENSIONIST DHE BLINI CELULAR ME ÇMIM PROMOCIONAL

TCL 20L

960
den. x12 këste

XIAOMI REDMI 9AТ

434
den. x12 këste

MOTOROLA MOTO E40

698
den. x12 këste

Informacion shtesë për modelin tarifor Pensionist:

  • Interneti i përfshirë celular prej 1 GB është në dispozicion duke përdorur shërbimin е-fatura. Në të kundërtën, përdoruesit kanë në dispozicion 500 MB internet celular në muaj;
  • Pas tejkalimit të internetit të përfshirë, shërbimi ndërpritet dhe përdoruesi nuk do të mund të përdorë internet celular, derisa nuk aktivizon një pako shtesë interneti ;
  • Çmimi për minutë bisede dhe për mesazhin SMS pas tejkalimit të atyre të përfshirë – 5,9 denarë;
  • Intervali i tarifimit të bisedave është në minutë.
  • Për të përdorur tarifën e Pensionistit, duhet të shkoni vetëm në dyqanin më të afërt të Telekom dhe të paraqisni një çek pensioni. Një pensionist mund të lidhë vetëm një kontratë postpejd në këtë model tarifor.
Verzioni desktop