Зоодлично!

Подарок билет за Скопје Зоо
за сите Magenta 1 корисници

Преземете ја Skopje ZOO App веднаш на App store и Google play и научете повеќе за секој од жителите на скопската Зоолошка градина, купувајте билети преку апликацијата и лесно пронајдете ги живеалиштата на жителите во Скопје ЗОО.

Активирајте го вашиот гратис билет преку
Telekom MK апликацијата.

Подаруваме гратис билети за скопската Зоолошка градина за сите Magenta 1 корисници. Имајте го билетот на вашиот смартфон, покажете го на билетарница и избегнете го редот. Се гледаме во Скопје ЗОО.

Секоја мобилна линија од Magenta 1 фамилијата може да го активира својот билет преку Telekom MK апликацијата кој може да се искористи заклучно со 31.10.2020 г.

Преземи
Десктоп верзија