Сподели интернет помеѓу два уреда

Ново во Magenta 1 и Smart

Oтсега можете да го користите интернетот вклучен во вашата претплата и на втор уред, и тоа за само 99 денари месечно!Ексклузивна можност само за корисниците на SMART и Magenta 1!

Со услугата Сподели интернет, интернет сообраќајот вклучен во тарифата може истовремено да се користи и на втор уред (друг мобилен уред, таблет, лаптоп, и сл.).

Корисниците на SMART и Magenta 1 на втор уред ќе можaт да го користат интернет сообраќајот вклучен во тарифата, како и дополнителниот интернет пакет активиран во земјава или во роаминг.

Начин на користење на услугата

Услугата се обезбедува преку специјална СИМ картичка која може да се користи само за интернет и има забрана за сите други услуги (говор, SMS).

СИМ картичката се става во уредот на кој ќе се споделува интернет сообраќајот. Услугата се наплаќа 99 денари месечно.

Посетете ја најблиската Телеком продавница, земете СИМ картичка за користење Сподели интернет и уживајте во безгрижно сурфање на два уреда истовремено!

По искористување на вклучениот интернет сообраќај, за Magenta 1 корисниците се намалува брзината, а за Smart корисниците настапува забрана за интернет.

Интернет картичката останува активна во случај на промена на Smart или Magenta 1 тарифниот модел. При избор на тарифа која нема можност за делење на интернетот, интернет картичката автоматски ќе се деактивира.

pageArea reserved, leave empty!!!