Западен Балкан роаминг

Поволни цени за роаминг услуги со Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово. Цените важат за сите постојни и нови постпејд приватни корисници.

Цена
Повик кон Македонија, Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово 3,64 ден./мин.
Пратена SMS порака * 1,46 ден./SMS
Дојдовен (примен) повик од Македонија, Србија, Црна Гора,
Босна и Херцеговина, Албанија и Косово
1,82 ден./мин.
Интернет 1,09 ден./MB

Цените се во денари со вклучен ДДВ и се однесуваат на сите оператори од наведените земји.

Цените на појдовни повици и примени повици надвор од Балкан роаминг зоната, проверете ги на линкот.

*Цената на SMS пораката е иста, независно од дестинацијата кон која се испраќа.

Десктоп верзија