Разговарај и сурфај опуштено со најдобрите припејд понуди.

АКТИВИРАЈ
ПАКЕТ

НОВ БРОЈ

ПРИПЕЈД СИМ КАРТИЧКА
ЗА 399 ДЕН.

Повеќе

COOL + тарифа

1.9 денари минута
за доооооолги разговори со сите!

Повеќе
Десктоп верзија