Magenta 1
ЗА БЕЗБЕДНИ ДЕЦА ВО ДИГИТАЛНИОТ СВЕТ

Дигиталниот свет е неверојатен, бескраен и магичен и восхитува со неограничените можности за игра и забава. Сепак, пловејќи слободно во пространството на овој свет – децата можат лесно да залутаат. Затоа им треба некој да ги води низ него.

Ние веруваме дека секое дете треба безбедно да расте во дигиталниот свет.

Со Magenta 1, обезбедете им заштита на вашите деца додека сурфаат на интернет или пак, го истражуваат светот околу нив.

Повеќе

ВРВНА ОНЛАЈН ЗАШТИТА
ЗА ВАШИТЕ НАЈМИЛИ
СО KASPERSKY SAFE KIDS!

Сега можете да бидете спокојни околу содржините кои допираат до вашето дете на интернет. Со Kaspersky Safe Kids вклучен во Magenta 1 ви нудиме алатка со која вие го водите низ дигиталниот свет – овозможувајќи му безбедно да истражува, да учи и да се забавува.

Повеќе

ДЕТСКИ СМАРТ ЧАСОВНИЦИ,
ЗАТОА ШТО ИГРАТА
ТРЕБА ДА Е БЕЗГРИЖНА!

Со новата COOL KIDS тарифа во Magenta 1 и смарт часовниците за деца бидете во постојан контакт и имајте детален увид во движењето и локацијата на вашите деца – брзо, едноставно и во секое време.

Повеќе
Десктоп верзија