SMS

 • Неодолива SMS понуда!
 • Одбери пакет што најмногу одговара на твоите потреби и пишувај по супер цена кон сите домашни мрежи.
 • За опуштена SMS комуникација цел месец, одбери пакет и пишувај по супер цена кон сите домашни и меѓународни мрежи.

Неделни пакети

Пакет

 

Цена


SMS пакет S
*

150 SMS во нашата мобилна мрежа

49 ден. Активирај
SMS пакет M
*

150 SMS кон сите домашни мрежи

99 ден. Активирај
SMS пакет L
*

500 SMS кон сите домашни мрежи

129 ден. Активирај
 • Пакетите траат 7 дена од денот на активирање
 • SMS пакетите не се достапни во роаминг.

Како да го активираш SMS пакетот што си го избрал?

Омилениот пакет можеш да го активираш на начин кој тебе најмногу ти одговара:

 • Со јавување на бесплатниот број 1460 и следење на едноставните упатства на говорниот автомат;
 • Преку мобилната апликација TELEKOM MK, каде што покрај активирање можеш и да ја следиш состојбата на секој пакет;
 • Онлајн преку Mој Телеком;
 • Преку Мое мени, со вртење на *122#

Месечни пакети

Опуштена SMS комуникација цел месец! Одбери пакет што најмногу одговара на твоите потреби и пишувај по супер цена кон сите домашни и меѓународни мрежи.

Пакет   Цена  
SMS пакет S
*

150 SMS кон сите домашни мрежи

150 ден. Активирај
SMS пакет M
*

150 SMS кон сите домашни и меѓународни мрежи

354 ден. Активирај
 • Пакетите траат 30 дена од денот на активирањето.
 • SMS пакетите не се достапни во роаминг.

Како да го активираш SMS пакетот што си го избрал?

Омилениот пакет можеш да го активираш на начин кој тебе најмногу ти одговара:
 • Со јавување на бесплатниот број 1460 и следење на едноставните упатства на говорниот автомат;
 • Преку мобилната апликација TELEKOM MK, каде што покрај активирање можеш и да ја следиш состојбата на секој пакет;
 • Онлајн преку Mој Телеком;
 • Преку Мое мени, со вртење на *122#
 • Со праќање SMS порака на бесплатниот број 141 001 со содржина “SMS Paket S” или “SMS Paket M” или
Десктоп верзија