Активирање ТВ пакети

Активирањето на дополнителните програмски пакети можете да го направите:

  • преку вашиот MaxTV со далечинскиот управувач преку Мени >ТВ канали >MaxTV пакети,
  • преку интернет на Мој Телеком,
  • со повик во Контакт центарот на 122, или
  • во Телеком продавниците

HBO пакет

Пакетот ги вклучува HBO 1, 2 и 3 ТВ каналите во SD и HD резолуција, HBO GO, како и HBO On Demand видеотеката. При првото активирање, HBO пакетот е 1 месец бесплатен.

354
денари месечно


HBO
551 


HBO 2
552 


HBO 3
553 


HBO
555 


HBO 2
556 


HBO 3
557 


HBO GO
 


HBO On Demand

Max Balkan

Најпопуларните и најгледаните 10 регионални канали во еден пакет - MAX BALKAN пакет. Во овој ТВ пакет се вклучени добро познатите канали: RTL и RTL2, RTL Living, RTL Kockica, Jugoton TV (Хрватска); ELTA HD и TV 1 (Босна); RTRS (Република Српска); TV Slon и Atlas TV (Црна Гора).

99
денари месечно


RTL
80 


RTL 2
81 


RTL Living
82 


RTL Kockica
83 


ELTA HD
90


TV 1
91


RTRS
92


TV Slon
93


Atlas TV
94


Jugoton TV
95

Tring
(ТВ пакет на албански јазик)

Со Tring пакетот гледајте 10 ТВ канали од различни жанрови на албански јазик.

99
денари месечно


Top channel
128 


Tring Action
131 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


3Plus
136 


Tring Tring
139 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


Tring Planet
150 

Tring +
(ТВ пакет на албански јазик)

Новиот Tring + пакет содржи 28 канали на албански јазик од сите жанрови: детски, филмски, музички, документарни, колажни и канали за возрасни.

299
денари месечно


Top channel
128 


TV Klan Albania
130 


Tring Action
131 


Tring Fantasy
132 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


Tring Life
135 


3Plus
136 


Smile
137 


Jolly HD
138 


Tring Tring
139 


Tip TV
140 


RTK 1
141 


TVSH
142 


KTV koha vision
143 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


BBF
147 


Tring World
148 


Tring History
149 


Tring Planet
150 


Living
151 


Muse
152 


Tring Sport News
153 


Desire
907 


Bunga Bunga
908 

Max XXX
(ТВ пакет за возрасни)

Програмски пакет за возрасни кој вклучува 3 ТВ канали.

118
денари месечно


Playboy TV
901 


Brazzers TV Europe
902 


French Lover TV
904 

CINEMAX

За сите вљубеници во филмот, Cinemax и Cinemax 2 нудат најдобар жанровски избор од хит-филмови, познати актери, сѐ до најнаградуваните и најфалените остварувања од целиот свет.

149
денари месечно


CINEMAX
541 


CINEMAX 2
542 

Pickbox NOW

Со пакетот Pickbox NOW добивате неограничен пристап до голем број хит-серии, ексклузивни премиери, филмови и цртани. Pickbox NOW ви носи и нови епизоди од сериите веднаш по светската премиера. Уживајте во најгледаните и најквалитетните содржини од холивудската, европската и регионалната продукција! Повеќе информации за програмската содржина на www.pickbox.mk.

199
денари месечно

ТВ-тека

ТВ-теката овозможува гледање на програмата од последните 7 дена, без да се закажува снимање. Во оваа архива се наоѓа целата програма од последните 7 дена од каналите: МТВ 1, Сител, Канал 5, Телма, Алфа, Алсат М, ТВ Нова и RTV 21 M.

99
денари месечно


МТВ 1
001


Сител
002


Канал 5
003


Алфа
004


Телма
005


ТВ НОВА
006


RTV 21 M
021


Alsat M
022

Max HD

За сите корисници на MaxTV, кристално чиста слика во HD резолуција на 4 ТВ канали: BBC Earth HD, Food Network HD, Travel Channel HD и N1 HD. Активирајте преку MaxTV, на 122 или преку moj.telekom.mk. При првото активирање, пакетот е 1 месец бесплатен.

Viasat History/Nature HD се достапни без дополнителен надомест за корисниците со Optic пакет: Magenta 1 L и 3 Max Optic.

199
денари месечно


BBC Earth HD
120


Food Network HD
122


Travel channel HD
123


N1 HD
657

Max HD+

За уште поголемо ужување на MaxTV, 4 канали во HD резолуција: BBC Earth HD, Food Network HD, Travel Channel HD и N1 HD. Активирајте преку MaxTV, на 122 или преку moj.telekom.mk. При првото активирање, пакетот е 1 месец бесплатен.


249
денари месечно


BBC Earth HD
120


Food Network HD
122


Travel channel HD
123


N1 HD
657

Max Alb
(ТВ пакет на албански јазик)

Max ALB програмскиот пакет ги вклучува ТВ каналите Vizion Plus, RTV 21, News 7. Пакетот е бесплатен за сите MaxTV корисниците и се активира на барање.

Бесплатно


Vision Plus
125 


News 7
126 


RTV 21
127 

Десктоп верзија