Купи онлајн
Со мој клуб поени

Koристење на поените

Поените добиени во периодот од 01.08. до 31.12.2022 година можете да ги искористите до 31.01.2023 година.

Со собраните поени:

  • Поените се достапни за користење при купување на мобилни телефони и дополнителна опрема, со избор на еднократно и доплата со картичка во Телеком онлајн продавницата или во која било Телеком продавница;
  • можете да ја надополните припејд сметката на вашите блиски со електронски ваучер во износ од 300, 590, 900 или 2.000 денари. Одбраниот електронски ваучер можете да го нарачате преку Контакт центарот на 122 или во која било Телеком продавница;
  • можете да плаќате при купување телефон во Доверба;
  • можете да плаќате при купување на дополнителна опрема.
Десктоп верзија