ME LOOP SHIKONI FOTOGRAFITË DHE VIDEOT TUAJA NË MAXTV!

Shëndrroni çdo televizor me MaxTV në aparat për të shikuar fotografi dhe video!

Me shërbimin LOOP, ekskluzivisht në dispozicion për të gjithë shfrytëzuesit tonë, mund ti shikoni fotografitë tuaja në televizor me MaxTV, në shtëpi, edhe në rastet kur jeni mysafir.

Me LOOP bashkëndani super lehtë dhe shpejtë! Mësoni më shumë në www.loop.mk

Si të përdorni LOOP-in?

  1. Vizitoni veb faqen loop.mk.Klikoni në butonin “Regjistrohu” dhe veb faqja do ju drejtojë hap pas hapi nëpër procedurë.
  2. 2. Shkarkoni aplikacionin falas LOOP në smartfonin tuaj nga Google Play ose App Store, dhe zgjidhni nëpërmjet tij fotografitë dhe videot që dëshironi ti bashkëndani.
  3. 3. Plotësoni e-adresën, Telekom numrin fiks apo mobil të njerëzve me të cilët dëshironi të bashkëndani fotografitë dhe videot tuaja. Nëse shfrytëzuesi edhe më tej nuk është i regjistruar, do të pranojë ftesë nëpërmjet e-postës ose nëpërmjet SMS porosisë.

Regjistrohuni me celular ose me telefon fiks nga Telekomi dhe përfitoni hapësirë më të madhe në LOOP!

Nëse në LOOP llogarinë tuaj jeni regjistruar me numrin tuaj mobil ose fiks të Telekomit, hapësira falas për ruajtjen e fotografive tuaja do të jetë më e madhe, respektivisht do të jetë shuma e hapësirës që ju takon me çdo tarifë në veçanti. Telekom numrat tuaj plotësoni në aplikacion në pjesën Konfigurime/Numrat.

Për ti shikuar fotografitë dhe videot në televizor nëpërmjet MaxTV, duhet të thirrni në kanalin 1118, ku edhe gjendet aplikacioni LOOP ose të klikoni në butonin e kaltërt në telekomandën e MaxTV. Kodi që është shënuar në ekran, fusni në LOOP profilin tuaj në loop.mk ose në aplikacion, në pjesën kodi për MaxTV. Dhe kjo është gjithçka – fotografitë dhe videot tuaja më janë në televizor dhe janë në dispozicion kur të dëshironi. LOOP punon në çdo televizor, edhe në televizorët e vjetër CRT.

Gjithçka që duhet të bëni është të regjistroheni në loop.mk nëpërmjet kompjutorit tuaj ose të shkarkoni aplikacionin nga Google Play ose App Store në smartfonin apo tabletin tuaj.

QR kodi për instalim nga Google Play:

QR kodi për instalim nga App Store:

Verzioni desktop