MMS кон странство

Праќајте и примајте MMS пораки кон и од странски мобилни броеви.

Доколку имате пријател или близок од семејство кој живее или престојува во странство, слободно можете да го изненадите праќајќи му фотографија или кратко видео, директно на неговиот мобилен! Воедно, сега можете да примите и MMS порака на вашиот телефон од странските броеви. Споделувајте доживувања, споделувајте насмеани лица, иако сте оддалечeни илјадници километри.

Услугата е достапна кон следниве оператори:

Услугата е достапна кон следниве оператори:
1 Vodafone Albania Albania
2 Eagle Albania Albania
3 Djezzy Algeria Algeria
4 Telstra Australia
5 Optus Pty Ltd Australia
6 Hutchison 3G Austria GmbH Austria
7 Orange Austria Austria
8 Tele.ring Telekom Service GmbH Austria
9 T-Mobile Austria Austria
10 Azercell Telecom JV Azerbaijan
11 Mobistar Belgium
12 Proximus Belgium
13 GloBul Bulgaria
14 China Unicom China
15 T-Mobile Croatia Croatia
16 MTN Cyprus
17 Telefonica O2 Czech Czech Republic
18 Vodafone Czech Czech Republic
19 Telenor Denmark (Sonofon) Denmark
20 TeliaSonera Danmark A/S Denmark
21 Vodafone Egypt Egypt
22 Elisa Estonia Estonia
23 Orange France France
24 SFR France
25 Telefonica O2 Germany Germany
26 T-Mobile Germany Germany
27 Vodafone D2 Germany
28 COSMOTE Mobile Telecommunications Greece
29 Vodafone Greece Greece
30 Wind Greece Greece
31 T-Mobile Hungary Hungary
32 Vodafone Iceland
33 Telefonica O2 Ireland
34 Telecom Italia Mobile Italy
35 Vodafone Italy Italy
36 K'Cell Kazakhstan
37 Vodafone Malta Malta
38 Telenor Montenegro Montenegro
39 T-Mobile Montenegro Montenegro
40 Netcom Norway
41 Telenor Norway Norway
42 Vodafone Netherlands Netherlands
43 ERA Poland Poland
44 Orange Poland Poland
45 Polkomtel Poland
46 TMN Portugal
47 Vodafone Portugal Portugal
48 Telenor Serbia Serbia
49 VIP Serbia Serbia
50 Telefonica O2 Slovakia Slovakia
51 T-Mobile Slovakia Slovakia
52 Tusmobil Slovenia
53 Vodacom South Africa South Africa
54 Orange Spain Spain
55 Dialog Sri Lanka
56 Telenor Sweden Sweden
57 Orange Switzerland Switzerland
58 Sunrise Switzerland Switzerland
59 Swisscom Switzerland
60 Turkcell Turkey
61 Vodafone Turkey Turkey
62 Avea Turkey
63 Life, Ukraine Ukraine
64 MTS Ukraine Ukraine
65 ETISALAT UAE United Arab Emirates
66 Hutchison 3G UK United Kingdom
67 Vodafone UK United Kingdom
68 Orange UK United Kingdom
69 Telefonica O2 UK United Kingdom
70 T-Mobile USA Inc United States
Десктоп верзија