Eksploroni dhe zbuloni gjëra të reja me portofolin e ri të Mobile, me edhe më shumë internet celular dhe përfitime shtesë të zgjedhura, çdo muaj, pa asnjë pagesë shtesë.
Aktivizojeni përmes aplikacionit Telekom MK.


BËHU PËRDORUES I MOBILE
VETËM ME NJË !

Blini linjë të re në Mobile
shpejt dhe lehtë!

BISEDA TË PAKUFIZUARA
drejt tё gjitha rrjeteve vendore
SMS porosi të pakufizuara
drejt tё gjitha rrjeteve vendore
1,5 GB
internet super të shpejtë
599
DENARË NË MUAJ
Pa telefon
(Besimi 12)
549
DENARË NË MUAJ

Promovuese! Abonim preferencial në Besnik 12 pa telefon.

SMART DUO
539
DENARË NË MUAJ

për linjë me lidhjen e 2 linjave SMART në një faturë

Opsioni Familja
479
DENARË NË MUAJ

për linjë me lidhjen e 3 - 5 linjave SMART në një faturë

Telefonë Porosit numër dhe telefon të ri

Biseda të pakufizuara
drejt të gjitha rrjetave vendore

SMS porosi të pakufizuara
drejt të gjitha rrjetave vendore
15 GB
internet super të shpejtë
999
DENARË NË MUAJ
Pa telefon
(Besimi 12)
799
DENARË NË MUAJ

Promovuese! Abonim preferencial në Besnik 12 pa telefon.

SMART DUO
899
DENARË NË MUAJ

për linjë me lidhjen e 2 linjave SMART në një faturë

Opsioni Familja
799
DENARË NË MUAJ

për linjë me lidhjen e 3 - 5 linjave SMART në një faturë

Telefonë Porosit numër dhe telefon të ri

Biseda të pakufizuara
drejt të gjitha rrjetave vendore

100 MINUTA
drejt rrjetave ndërkombëtare

Minutat drejt rrjetave ndërkombëtare vlejnë për zonat e Evropës dhe Botë. Pas tejkalimit të minutave të përfshira mujore, vlejnë çmimet e rregullta.

SMS porosi të pakufizuara
drejt të gjitha rrjetave vendore
25 GB
internet super të shpejtë
MaxTV GO

Është e përfshirë në parapagesë. Aktivizohet me kërkesë të përdoruesit.

Option
Stream On

E përfshirë në parapagesë. Aktivizohet me kërkesë të përdoruesit me anë të thirrjes në 149778

1.499
DENARË NË MUAJ
Pa telefon
(Besimi 12)
1.199
DENARË NË MUAJ

Promovuese! Abonim preferencial në Besnik 12 pa telefon.

SMART DUO
1.349
DENARË NË MUAJ

për linjë me lidhjen e 2 linjave SMART në një faturë

Opsioni Familja
1.199
DENARË NË MUAJ

për linjë me lidhjen e 3 - 5 linjave SMART në një faturë

Telefonë Porosit numër dhe telefon të ri

Sasitë e shfaqura të internetit celular janë në dispozicion për të gjithë përdoruesit e rinj dhe ekzistues të cilët do të lidhin një kontratë në Buxhetit të Familjes/Besnik 24/Besnik 12 gjatë periudhës promocionale. Interneti promocional është i vlefshëm për 24 muaj me një e-faturë aktive. Pa një e-faturë, me Mobile S ju merrni 1 GB, me Mobile M 10 GB dhe me Mobile L 20 GB.