ЗА НАГРАДНАТА ИГРА

Нова наградна игра „Повеќе време заедно“

Во пресрет на претстојните празници кои се слават во кругот на семејството, подготвивме неколку изненадувања за нашите корисници, со кои што сакаме да пренесеме една важна порака – дека најдобриот подарок за празниците е времето поминато со најблиските.

Прво изненадување е новата наградна игра „Повеќе време заедно“, во која 50 корисници ќе добијат по 3 паметни алки за своето семејство. Во наградната игра можат да учествуваат сите нови и постојните Magenta 1 корисници, коишто ќе склучат договор најдоцна до 08.01.2017 година. Наградите ќе се извлечат на 09.01.2017 година. Потоа 50семејства ќе можат на забавен начин да поминуваат што е можно повеќе време во заеднички активности, со помош на најновата технологија, поврзана преку Bluetooth со вашите паметни телефони.

Дигитална апликација „Магичен часовник“

Второто изненадување е апликацијата „Магичен часовник“, којашто е поврзана со паметните алки. Таа претставува оригинално дигитално решение кое на семејствата ќе им дава совети за квалитетно време поминато со најблиските. „Магичен часовник“ дава и предлози за заеднички активности со децата, соодветни на нивната возраст, на актуелните настани во градот, но и на временските услови.

Друга главна функција на апликацијата и на паметните алки поврзани со неа претставува мерењето на времето кое семејството го минува заедно. Со помош на Bluetooth технологија, „Магичниот часовник“ и паметната алка ќе евидентираат колку време телефоните и алките на секој член од семејството се едни покрај други. Со тоа ќе може секој да си поставува дневни, неделни и месечни предизвици и посакувани цели.

Апликацијата „Магичен часовник“ можете да се преземе бесплатно од Google Play и App Store.

ДОБИТНИЦИ

Добитници од наградната игра „Повеќе време заедно“

Име и презиме Телефонски број
Стојан Доневски 38932382XXX
Амет Саити 38931465XXX
Љупчо Неделковски 38947265XXX
Марјан Манасиев 38932304XXX
Драгица Карова 38933275XXX
Трајче Донев 38922744XXX
Аднан Елези 38922567XXX
Кирил Божиноски 38922776XXX
Бесник Исеини 38944335XXX
Драге Стаматоски 38923078XXX
Билјана Атанасова 38934382XXX
Игор Николоски 38922055XXX
Сашо Срцев 38923221XXX
Екрем Ајдини 38942311XXX
Јадранка Спировска 38922037XXX
Менка Тодоровска 38922053XXX
Атанас Минов 38923220XXX
Ќани Идриз 38922626XXX
Владо Михајлов 38932483XXX
Стојчо Баџуков 38934355XXX
Драгица Матлијеска 38946702XXX
Македонка Димовиќ 38922039XXX
Златко Черговски 38947296XXX
Бранко Ацевски 38922794XXX
Столе Петковски 38931418XXX
Горан Димитриоски 38945217XXX
Никола Голубов 38922733XXX
Сања Топузовска 38922776XXX
Игор Стојкоски 38945225XXX
Владимир Поповски 38947275XXX
Феркан Селман 38922631XXX
Велибор Карамитрески 38922443XXX
Бењамин Заири 38931467XXX
Спасе Бојковски 38932458XXX
Сашко Димитријов 38943441XXX
Бранко Алексов 38923081XXX
Маријонка Јовановиќ 38923179XXX
Сашо Николовски 38922057XXX
Трајче Пешов 38922794XXX
Мирослав Миољевиќ 38922468XXX
Сафет Ходаи 38944335XXX
Станка Стојановиќ 38931431XXX
Стефан Јовановски 38922454XXX
Ненад Денковски 38931497XXX
Илиев Иван 38934218XXX
Иса Иљази 38944381XXX
Љубица Димитровска-Зафировска 38923225XXX
Катерина Димитриевска 38931444XXX
Спиро Веселиновски 38944376XXX
Тодор Деловски 38943363XXX
Десктоп верзија