Magenta Moments

Magenta Moments

Свет на нови искуства

Преземета ја Telekom MK App и откријте ги најдобрите понуди и поволности за вас

Започнуваме ера на нови искуства.
Придружете се!

Незаборавни моменти за вас, за вашите пријатели, за семејството – моменти на добра храна, незаборавни патувања или забавен шопинг со најблиските! Ви ја претставуваме Magenta Moments – нашата нова интернационална програма за наградување и поволности ексклузивно достапна за корисниците на Телеком.

Magenta Moments ви носи неверојатни доживувања. Сите ваши интереси и желби на едно место, збогатени со поволности и ексклузивни понуди од нас и од нашите партнери, коишто ќе го променат начинот на кој ги доживувате нештата! Со Magenta Moments, шопингот, кафе дружбите и егзотичните патувања стануваат незаборавно искуство.

Уживајте во секој момент со Magenta Moments, достапна на апликацијата Telekom MK.

Врвни моменти за вас

Откријте ги најдобрите искуства и попусти со Magenta Moments.

Овозможено од

KFC
Jusk
TehnoMarket
Cineplex
Booking

ОТКРИЈТЕ ГИ СИТЕ МОМЕНТИ

Шопинг? Вечера за двајца? Патување или забава после работа? Изберете го вашиот момент и добијте повеќе од вашите омилени брендови со Magenta Moments.

Забава

Патувања

Храна и пиење

Шопинг

Телеком

Дознајте повеќе

ЗАБАВУВАЈТЕ СЕ И ОСВОЈУВАЈТЕ СРЦА за ексклузивни понуди

Вртете го тркалото, гребете картички и забавувајте се со сите други игри во Magenta Moments додека освојувате поволности или срца. Со освоените срца, откривајте ексклузивни понуди и попусти од вашите омилени брендови.

Искористете ги освоените срца и активирајте некоја од ексклузивните поволности од Телеком по ваш избор, зависно од потребите.

Брзо и лесно до вашите придобивки

  • Отворете ја или преземете ја апликацијата Telekom MK
  • Кликнете на иконата во форма на срце во менито со понуди
  • Уживајте во ексклузивните понуди и попусти
Phone app screen
QR

Станете наш партнер

Што е Magenta Love

Вклучете ја вашата компанија во Програмата за лојалност на Македонски Телеком и обезбедете поволности за нашите корисници.

Аплицирајте на овој линк или едноставно скенирајте го QR кодот

FAQ

Десктоп верзија