{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Regjistrimi i gazetarëve

Më shumë
Me porositjen onlajn të pakos MaxTV, dërgesë falas e marrëveshjes dhe pajisjes deri në shtëpi dhe dhuratë telefon pa tel