{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Rezultate nga puna e Makedonski Telekom dhe T-Mobile në kuartalin e parë të vitit 2013